DOLGOZZUNK EGYÜTT

Privát coaching

Van egy álmod, amit szeretnél megvalósítani, de nem vagy benne biztos, hogy pontosan mit is szeretnél? Fejlődni, változatni szeretnél? Visszatartanak önkorlátozó hiedelmeid, a bizonytalanság, hogy milyen is lenne belevágni valami merőben újba?

Cél és eredményorientált coaching folyamatunk során egy teljesen rád szabott programmal támogatlak a célod pontosításában, a tisztánlátásban és a változásban.

Kattints ide a további részletekért!

Intenzív VIP Business nap

Zárj ki minden zavaró tényezőt az életedből egy napra, hogy más perspektívából tudj rálátni a teendőidre, az életed jelenlegi folyamára, a miértjeidre és a hogyanokra.

A célok megtervezéséhez, a továbblépéshez és a fejlődéshez mindenkinek szüksége van időről-időre egy kis elvonulásra, egy-egy olyan napra, amikor maga mögött hagyhatja a családdal, munkával kapcsolatos napi teendőket, feladatokat és csak önmagával, céljaival foglalkozhat.

Te hogyan hasznosítanál egy ilyen kényeztető napot? Amikor minden csak és kizárólag rólad, a vállalkozásoddal kapcsolatos céljaidról, terveidről, álmaidról szólna?

Kattints ide a további részletekért!

90-180 napos program

Képzeld el milyen lenne, ha ezentúl már nem kellene mindent egyedül csinálnod! Ha a benned tomboló, feszítő millió kérdés és gondolat letisztulna és egy egységes cselekvési tervvé állna össze. Választ kapnál a: Ki a célpiacom? Mit is szeretnék én igazán?  Jó úton járok? Hogy tudnék egyszerre ennyi mindennel foglalkozni? és még sok más hasonló kérdésre.

A program részeseként ezentúl már nem kell minden terhet egyedül a válladon hordanod, hiszen folyamatos kapcsolattartásunkkal, rendszeres találkozóinkon, hosszútávú együttműködésünkkel megkapod mindazt a támogatást, mentorálást (szükség esetén számonkérést), amelyekre a célod megvalósításához vezető úton szükséged lesz.

Kattints ide a további részletekért!

Hogyan történik az együttműködés? 

Az első (nulladik) megbeszélés általában 20-30 perces, telefonon zajlik és ingyenes. Ekkor ismerkedünk egymással, a helyzettel és általában itt döntjük el, hogy tudunk-e, szeretnénk-e együtt dolgozni, a kívánt célra megfelelő-e a coaching vagy esetleg más szakember felkeresése javasolt. Ha úgy döntünk, hogy együtt fogunk dolgozni, akkor az elérni kívánt céltól függően kiválasztjuk a legmegfelelőbb csomagot, meghatározzuk a folyamat menetét, a találkozások időtartamát, gyakoriságát és helyszínét.

Bármelyik változat mellett is döntenénk, coachod és mentorodként folyamatosan a segítségedre leszek abban, hogy közelebb kerülj az álmod megvalósításához és a kitűzött célodhoz.

A támogató folyamat során különböző eszközöket használunk, mint pl.: személyiségfejlesztő feladatok, kérdőívek, kártyák, játékok, stb.

A találkozások izgalmasak, érdekesek és változatosak lesznek, ebben biztos lehetsz!

Te melyik csoportba tarozol?

Startupcoaching és mentorálás

Rendelkezel egy különleges készséggel vagy van egy szuper vállalkozás, esetleg blog ötleted, (talán ott egy könyv a fejedben?) és szeretnéd, ha nagyobb teret kapna az életedben.

Solopreneur coaching

Egyedül vagy a vállalkozásodban és nincs kivel megbeszélned a dolgokat. Esetleg nem vagy benne biztos, hogy jó irányban haladsz-e, mit kellene tenned, hogyan fejleszthetnéd magad és a vállalkozásodat.

Small Business Coaching

Már egy ideje működik a vállalkozásod, alkalmazottaid is vannak, de valamiért úgy érzed elakadtál. Nem abban az irányban haladnak a dolgok, ahogyan megálmodtad. Tudod, hogy többet ki lehetne hozni, de ehhez fejlődésre, támogatásra van szükséged.

Life & skill coaching

Van egy álmod, egy célod, amelynek eléréshez változnod, változtatnod kell. Fejlődni, tanulni szeretnél, de nem tudod hogyan, milyen irányban indulj el, ráadásul jó lenne, ha valaki odafigyelne a fejlődésed ütemére, figyelemmel kísérné az eredményeket.

Sziasztok! Ladóczki Mária vagyok, a spanishvibes megálmodója és Jamrik Márta töretlen segítségével, annak megalkotója is. Mártival 5 hónapja dolgozok együtt, igazából ő talált meg engem. Minden héten találkoztunk és minden alkalommal együtt dolgoztunk azon, hogy azt hozzam ki magamból, aki igazán én vagyok és, amit igazán szeretnék elérni. A személyes szimpátia azonnal megvolt.Márti sokat kérdezett és jókat kérdezett, én pedig válaszoltam. Szétszedett, majd összepakolt. Most pedig vezet, motivál, én pedig csinálom.Elindulni a saját utadon néha igen nehéz, de abszolút megéri. Sokszor csak egy egészen pici lökés hiányzik. Én sokkal – sokkal többet kaptam, mint amire valaha is gondoltam és ezt neki köszönhetem. Én mindenképp azt mondom  Mártinál a legjobb helyen vagy. Belevágsz? Ez a te életed.