90-180 NAPOS PROGRAM

Képzeld el milyen lenne, ha ezentúl már nem kellene mindent egyedül csinálnod!

Ha a benned tomboló, feszítő millió kérdés és gondolat letisztulna és egy egységes cselekvési tervvé állna össze. Választ kapnál a: Ki a célpiacom? Mit is szeretnék én igazán?  Jó úton járok? Hogy tudnék egyszerre ennyi mindennel foglalkozni? és még sok más hasonló kérdésre.

A program részeseként ezentúl már nem kell minden terhet egyedül a válladon hordanod, hiszen folyamatos kapcsolattartásunkkal, rendszeres találkozóinkon, hosszútávú együttműködésünkkel megkapod mindazt a támogatást, mentorálást (szükség esetén számonkérést), amelyekre a célod megvalósításához vezető úton szükséged lesz.

Egy társ a céljaid megvalósításában

Erre a 90 vagy 180 napra a társaddá szerződök! Ez idő alatt mindent megteszek, hogy kezdőként jól indulj el az úton vagy gyakorlott vállalkozóként közelebb kerülj a céljaidhoz! Készségfejlesztésre is ideális ez a csomag.

Egy részletes cselekvési tervet követve már nem kell előre a teendőkön aggódnod, belevághatsz a megvalósításba! Közösen lebontjuk a célodat részfeladatokra, elkészítjük a részletes to-do-listádat, amely alapján már pontosan tudni fogod, hogy mikor és mit kell tenned.

Amennyiben most indul a vállalkozásod, személyes mentorodként vezetlek, fogom a kezedet. Támogatlak a fejlődésedben, az álmod megvalósításában.

Ha pedig már meglévő vállalkozásodat szeretnéd fejleszteni, hasznosíthatod a 25 éves, a vállalkozás szinte minden területére kiterjedő tapasztalataimat:

  • vállalkozás indítás
  • piackutatás
  • online és offline marketing
  • brand építés, arculat és honlaptervezés
  • nyomtatás (marketing és reklámanyagok, könyvek)
  • folyamatos motiváció, inspiráció
  • rendezvényszervezés, részvétel kiállításokon
  • csatlakozás franchise rendszerhez vagy saját rendszer kiépítése

Közös munkánk ideje alatt hetente vagy kéthetente találkozunk személyesen, vagy skypon, telefonon beszélünk és folyamatosan tartjuk a kapcsolatot e-mailben, messengeren és telefonon is!

Válaszd ki, hogy melyik csoportba tartozol és nézd meg, hogyan tudunk együttműködni! 

Startupcoaching és mentorálás

Rendelkezel egy különleges készséggel vagy van egy szuper vállalkozás, esetleg blog ötleted, (talán ott egy könyv a fejedben?) és szeretnéd, ha nagyobb teret kapna az életedben.

Solopreneur coaching

Egyedül vagy a vállalkozásodban és nincs kivel megbeszélned a dolgokat. Esetleg nem vagy benne biztos, hogy jó irányban haladsz-e, mit kellene tenned, hogyan fejleszthetnéd magad és a vállalkozásodat.
 

Small Business Coaching

Már egy ideje működik a vállalkozásod, alkalmazottaid is vannak, de valamiért úgy érzed elakadtál. Nem abban az irányban haladnak a dolgok, ahogyan megálmodtad. Tudod, hogy többet ki lehetne hozni, de ehhez fejlődésre, támogatásra van szükséged.

Life & skill coaching

Van egy álmod, egy célod, amelynek eléréshez változnod, változtatnod kell. Fejlődni, tanulni szeretnél, de nem tudod hogyan, milyen irányban indulj el, ráadásul jó lenne, ha valaki odafigyelne a fejlődésed ütemére, figyelemmel kísérné az eredményeket.

Szívesen kipróbálnád, hogyan működik a coaching? Esetleg nem vagy benne biztos, hogy nálad működne? Hívj vagy kérj egy telefonos visszahívást az alábbi adatlap kitöltésével egy első ingyenes, beszélgetésre!

Sziasztok! Ladóczki Mária vagyok, a spanishvibes megálmodója és Jamrik Márta töretlen segítségével, annak megalkotója is. Mártival 5 hónapja dolgozok együtt, igazából ő talált meg engem. Minden héten találkoztunk és minden alkalommal együtt dolgoztunk azon, hogy azt hozzam ki magamból, aki igazán én vagyok és, amit igazán szeretnék elérni. A személyes szimpátia azonnal megvolt.Márti sokat kérdezett és jókat kérdezett, én pedig válaszoltam. Szétszedett, majd összepakolt. Most pedig vezet, motivál, én pedig csinálom.Elindulni a saját utadon néha igen nehéz, de abszolút megéri. Sokszor csak egy egészen pici lökés hiányzik. Én sokkal – sokkal többet kaptam, mint amire valaha is gondoltam és ezt neki köszönhetem. Én mindenképp azt mondom Mártinál a legjobb helyen vagy. Belevágsz? Ez a te életed.