Ajándék Évtervező Munkafüzet

Miért fontos, hogy megtervezd az éved?

Mi emberek „célkövető” üzemmódban működünk a legjobban. 

Túlterheltek vagyunk, túl sok a tennivalónk, ezért az évtervezés is “csak” egy újabb plusz feladatnak tűnhet…

Pedig, ha időt szakítunk arra, hogy elgondolkodjunk azon, hogy mit is akarunk az élettől, melyek a legfontosabb céljaink, nagyon sok időt takaríthatunk meg,
és óriási lépést tehetünk azért, hogy valóban arra haladjunk, amerre szeretnénk.

Világos irány nélkül – arra megyünk, ahová az élet sodor bennünket és nem arra, amerre szeretnénk.
Ha értelmes céljaink vannak, az az életünknek is irányt ad. Amikor TUDJUK, hogy mit akarunk, az időnket és energiánkat egy irányba tudjuk csatornázni és a felmerülő lehetőségek alkalmával feltehetjük magunknak a kérdést: “Ez a céljaim felé visz – vagy letérít az útról?!
Az értelmes, nagy célok kitűzése motivációt és energiát ad, segít abban, hogy az időnket a legmegfelelőbb módon tudjuk beosztani. Visszaadja a kezünkbe az irányítást, a saját életünk feletti „kontroll” érzését, amire a mostani, nehéz időkben óriási szükségünk van.

Az alábbi linkre kattintva íratkozz vel inspiráló hírleveleinkre, és ajándékba megkapod letölthető évtervező munkafüzetünket is!  

Mockup_2023_évtervező

Ha szeretnél egy inspiráló közösséghez tartozni, folyamatosan fejlődni és szuper ötleteket kapni, amelyek segítségével sikeresebb és boldogabb leszel, csatlakozz az Álommegvalósító Vállalkozók közösségéhez a facebookon! Rengeteg ötletet, motivációt fogsz kapni, ami segít az álmaid megvalósításában!

Igen! Kérem az évtervezőt és a hírleveleket :-D!