RÓLAM

Ha úgy érzed egyedül is jól elboldogulsz a céljaiddal, vágyaiddal és álmaiddal, akkor a dreamcoaching nem neked szól. Ha viszont fejlődni, növekedni szeretnél, és a céljaid megvalósításához támogatásra, motivációra van szükséged, akkor mindenképpen jó helyen jársz.

Több, mint 20 éves vállalkozói múlttal a hátam mögött, tudom, milyen sok kihívással szembesülnek a vállalkozók nap, mint nap. Tudom milyen nehéz egyedül dolgozni, minden napot újból és újból motiváltan, lelkesen és energikusan kezdeni, akkor is ha fáradt vagy, akkor is ha elakadtál, és akkor is ha megoldásra váró feladatok tömkelege vár rád. De azt is tudom, hogy azt a szabadságot és életstílust, amit a vállalkozói létem biztosít számomra, semmilyen körülmények között nem adnám fel!

MIBEN TUDOK SEGÍTENI NEKED?

Egy nemzetközi franchise rendszer magyarországi master franchise tulajdonosaként, vállalkozásvezetésben, marketingben, márkaépítésben, franchise rendszerek kialakításában és működtetésében, könyvkiadásban, reklámozásban, rendezvények, tréningek és workshopok szervezésében, vezetésében, és még sorolhatnám… sok éves tapasztalattal rendelkezem.

Life és business coachként elkötelezettje vagyok a folyamatos fejlődésnek és az élethosszig tartó tanulásnak, ezért ha Te is tanulni és fejlődni szeretnél, ha jól jönne egy kis inspiráció vagy motiváció az álmaidhoz vezető úton, akkor a dreamcoaching Neked szól.

Az LCF Kids Club magyarországi master franchise tulajdonosaként, munkám részeként az elmúlt években nagyon sok vállalkozóval működhettem együtt az álmaik megvalósításában. Pár évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy szeretnék a tapasztalataimmal azoknak is segíteni, akik nem tagjai a rendszerünknek. Így született meg a Dreamcoaching ötlete.

Azt gondolom nincs túl nagy álom, ha nem csak álmodozunk, hanem minden nap dolgozunk is a megvalósításon.

Coachod, mentorod és tanácsadódként személyesen, valamint inspiráló, motiváló cikkekkel, e-bookokkal, mastermind csoportokkal, workshopokkal és zárt facebook közösséggel, a te céljaid megvalósításában is elkötelezem magam, ha csatlakozol hozzám:

  • Keress meg, találkozzunk személyesen, nézzük meg, hogyan tudunk együtt dolgozni.
  • Iratkozz fel hírleveleimre, hogy motiváló cikkekről, eseményekről és ingyenesen letölthető ajándékokról első kézből és időben tájékozódhass. Én sem szeretem a kéretlen tartalmat és a fárasztó hírleveleket, ezért ígérem nem foglak túl sűrűn a leveleimmel „bombázni”.
  • Csatlakozz az Álommegvalósítók közösségéhez a facebookon.

 

Szeretettel várlak!

 

Jamrik Márta