VIP NAPOK

Zárj ki minden zavaró tényezőt az életedből egy napra, hogy más perspektívából tudj rálátni a teendőidre, az életed jelenlegi folyamára, a "miértjeidre" és a "hogyanokra".

A célok megtervezéséhez, a továbblépéshez és a fejlődéshez mindenkinek szüksége van időről-időre egy kis elvonulásra, egy-egy olyan napra, amikor maga mögött hagyhatja a családdal, munkával kapcsolatos napi teendőket, feladatokat és csak önmagával, céljaival foglalkozhat.

Te hogyan hasznosítanál egy ilyen kényeztető napot? Amikor minden csak és kizárólag rólad, a vállalkozásoddal kapcsolatos céljaidról, terveidről, álmaidról szólna? 

Egy VIP Business nap gyorsítósávra helyezi a céljaid megvalósítását. Segít a tisztánlátásban az összpontosításban, a tervezésben.

Milyen esetekben érdemes részt venned egy VIP napon?

  • Ha van egy álmod, amit meg szeretnél valósítani, de nem tudod, hogy egyáltalán érdemes-e, vagy hogyan vágj bele, milyen teendők, feladatok várnak rád.
  • Ha már működik a vállalkozásod, de úgy érzed elakadtál, nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd, ahogy tervezted.
  • Ha ötletelni, együttgondolkodni szeretnél valakivel, aki óriási tapasztalattal rendelkezik vállalkozás vezetésében és vállalkozók támogatásában is.

Mit tartalmaz a VIP nap?

  • A VIP napot megelőzi egy felmérő beszélgetés és egy kérdőív, hogy megismerjelek már a találkozásunk előtt és így minél jobban hasznosítani tudjuk az időnket.
  • 5-6 órában, amely egy munkaebédet is magában foglal, közösen pontosítjuk, meghatározzuk a célodat. Átbeszéljük a célban rejlő lehetőségeket, esetleges veszélyforrásokat. Megkeressük a célpiacodat, felmérjük a cél megvalósításához szükséges készségeidet, erőforrásaidat. Közösen ötletelünk, tervezünk, hogy „megvilágosodva”, felfegyverkezve, újult erővel és lelkesedéssel folytathasd az álmod megvalósítását!
  • A csomag részét képezi a találkozót követően két visszakövető telefonos vagy skype beszélgetés is.

Válaszd ki, hogy melyik csoportba tartozol és nézd meg, hogyan tudunk együttműködni!

Startupcoaching és mentorálás

Rendelkezel egy különleges készséggel vagy van egy szuper vállalkozás, esetleg blog ötleted, (talán ott egy könyv a fejedben?) és szeretnéd, ha nagyobb teret kapna az életedben.

Solopreneur coaching

Egyedül vagy a vállalkozásodban és nincs kivel megbeszélned a dolgokat. Esetleg nem vagy benne biztos, hogy jó irányban haladsz-e, mit kellene tenned, hogyan fejleszthetnéd magad és a vállalkozásodat.
 

Small Business Coaching

Már egy ideje működik a vállalkozásod, alkalmazottaid is vannak, de valamiért úgy érzed elakadtál. Nem abban az irányban haladnak a dolgok, ahogyan megálmodtad. Tudod, hogy többet ki lehetne hozni, de ehhez fejlődésre, támogatásra van szükséged.

Life & skill coaching

Van egy álmod, egy célod, amelynek eléréshez változnod, változtatnod kell. Fejlődni, tanulni szeretnél, de nem tudod hogyan, milyen irányban indulj el, ráadásul jó lenne, ha valaki odafigyelne a fejlődésed ütemére, figyelemmel kísérné az eredményeket.

Szívesen kipróbálnád, hogyan működik a coaching? Esetleg nem vagy benne biztos, hogy nálad működne? Hívj vagy kérj egy telefonos visszahívást az alábbi adatlap kitöltésével egy első ingyenes, beszélgetésre!

dreamcoaching

Sziasztok! Ladóczki Mária vagyok, a spanishvibes megálmodója és Jamrik Márta töretlen segítségével, annak megalkotója is. Mártival 5 hónapja dolgozok együtt, igazából ő talált meg engem. Minden héten találkoztunk és minden alkalommal együtt dolgoztunk azon, hogy azt hozzam ki magamból, aki igazán én vagyok és, amit igazán szeretnék elérni. A személyes szimpátia azonnal megvolt.Márti sokat kérdezett és jókat kérdezett, én pedig válaszoltam. Szétszedett, majd összepakolt. Most pedig vezet, motivál, én pedig csinálom.Elindulni a saját utadon néha igen nehéz, de abszolút megéri. Sokszor csak egy egészen pici lökés hiányzik. Én sokkal – sokkal többet kaptam, mint amire valaha is gondoltam és ezt neki köszönhetem. Én mindenképp azt mondom  Mártinál a legjobb helyen vagy. Belevágsz? Ez a te életed.

dreamcoaching