101 pozitiv megerősítés az önbizalmad növelésére – ingyenes ebook

Az életünk minden területén jobban teljesítünk, amikor magabiztosak vagyunk.

Joggal kérdezheted, hogy hogyan lehet megtartani vagy erősíteni az önbizalmat, amikor szinte folyamatosan negatív dolgok történnek körülöttünk?

Hogyan lehet átírni a belső, negatív párbeszédünket, ami folyamatosan arról próbál meggyőzni, hogy nem vagyok elég jó, okos, szép…

A legegyszerűbb és bizonyítottan jól működő módszer
a pozitív megerősítések használata.

Hogyan és miért működnek ennyire jól, megtudhatod ingyenes e-bookunkból, amelyben már előre megírt, 101 pozitív gondolatot is találsz az életednek szinte minden területére. Válaszd ki azokat, amelyekre úgy érzed a legnagyobb szükséged van, és használd őket minden nap! Hogy hogyan? Erre is választ kapsz az e-bookból!
Ha szeretnél egy inspiráló közösséghez tartozni, folyamatosan fejlődni és szuper ötleteket kapni, amelyek segítségével sikeresebb és boldogabb leszel, akkor  csatlakozz az Álommegvalósító Vállalkozók közösségéhez!

Ha az alábbi linken feliratkozol inspiráló hírleveleinkre, ajándékba megkapod a ‘101 megerősítés az önbizalmad növelésére’ című e-bookunkat is!

A könyvben az alábbiakról olvashatsz:

1. Miért használjunk megerősítéseket?
2. Hogyan fejtik ki a megerősítések a legjobban a hatásukat?
3. 101 megerősítés az önbizalmad növelésére

Töltsd le az e-bookot és csatlakozz az Álommegvalósító Vállalkozók közösségéhez a facebookon! Rengeteg ötletet, motivációt fogsz kapni, ami segít az álmaid megvalósításában!

Igen! Kérem az e-bookot és a hírleveleket :-D!