COACHING

Van egy álmod, amit szeretnél megvalósítani, de nem vagy benne biztos, hogy pontosan mit is szeretnél? Fejlődni, változtatni szeretnél?

Visszatartanak önkorlátozó hiedelmeid, a bizonytalanság, hogy milyen is lenne belevágni valami merőben újba?

Cél és eredmény orientált coaching folyamatunk során egy teljesen rád szabott programmal támogatlak a célod pontosításában, a tisztánlátásban és a változásban.

A közös munkánk vonatkozhat egy új vállalkozás indítására vagy egy már működő vállalkozás bővítésére is.

Lehet egy készség fejlesztése, egy elakadás vagy probléma megoldása, egy személyes változás támogatása vagy hatékonyabb gazdálkodás az idővel és energiákkal, stressz, konfliktus kezelése, stb.

Új vállalkozás indítása esetén, átbeszéljük a célban rejlő lehetőségeket, esetleges veszélyforrásokat. Megkeressük a célpiacodat, felmérjük a cél megvalósításához szükséges készségeidet, erőforrásaidat.

Kérdéseimmel és a coaching egyéb színes eszköztárával segítelek, támogatlak az általad megálmodott jövő megvalósításában.

Milyen időközönként találkozunk?

A célodtól függően találkozhatunk heti, kétheti vagy havi rendszerességgel. A folyamat hossza és intenzitása az a céljaidtól, terveidtől és a közös feladattól függ.

Egy-egy találkozó általában 60-90 percet vesz igénybe és történhet személyesen, skypon vagy telefonon is.

Válaszd ki, hogy melyik csoportba tartozol és nézd meg, hogyan tudunk együttműködni:

Startupcoaching és mentorálás

Rendelkezel egy különleges készséggel vagy van egy szuper vállalkozás, esetleg blog ötleted, (talán ott egy könyv a fejedben?) és szeretnéd, ha nagyobb teret kapna az életedben.

Solopreneur coaching

Egyedül vagy a vállalkozásodban és nincs kivel megbeszélned a dolgokat. Esetleg nem vagy benne biztos, hogy jó irányban haladsz-e, mit kellene tenned, hogyan fejleszthetnéd magad és a vállalkozásodat.

 

Small Business Coaching

Már egy ideje működik a vállalkozásod, alkalmazottaid is vannak, de valamiért úgy érzed elakadtál. Nem abban az irányban haladnak a dolgok, ahogyan megálmodtad. Tudod, hogy többet ki lehetne hozni, de ehhez fejlődésre, támogatásra van szükséged.

Life & skill coaching

Van egy álmod, egy célod, amelynek eléréshez változnod, változtatnod kell. Fejlődni, tanulni szeretnél, de nem tudod hogyan, milyen irányban indulj el, ráadásul jó lenne, ha valaki odafigyelne a fejlődésed ütemére, figyelemmel kísérné az eredményeket.

Melyek a leggyakoribb coaching területek?

 • vezetői készségek fejlesztése
 • női vállalkozók/vezetők, erősítése, támogatása
 • visszatérés a munkaerőpiacra a gyermekvállalás után
 • vállalkozás indítása, fejlesztése
 • életpálya- és karrierdöntések
 • életviteli kérdések
 • a munka és a magánélet/család közötti egyensúly megtalálása - különböző szerepeink összeegyeztetése
 • önismeret fejlesztése, önbizalom növelése
 • asszertivitás
 • kommunikációs és egyéb (pl. prezentációs, stb.) készségek fejlesztése
 • hatékonyabb időmenedzselés
 • bizonyos problémás helyzetek megoldása, ahol nem működnek a megszokott stratégiák
 • stressz és konfliktus kezelése,
 • kiégés elleni védelem - reziliencia növelése

Szívesen kipróbálnád, hogyan működik a coaching? Esetleg nem vagy benne biztos, hogy nálad működne? Hívj vagy kérj egy telefonos visszahívást az alábbi adatlap kitöltésével egy első ingyenes, beszélgetésre!

dreamcoaching

Sziasztok! Ladóczki Mária vagyok, a spanishvibes megálmodója és Jamrik Márta töretlen segítségével, annak megalkotója is. Mártival 5 hónapja dolgozok együtt, igazából ő talált meg engem. Minden héten találkoztunk és minden alkalommal együtt dolgoztunk azon, hogy azt hozzam ki magamból, aki igazán én vagyok és, amit igazán szeretnék elérni. A személyes szimpátia azonnal megvolt.Márti sokat kérdezett és jókat kérdezett, én pedig válaszoltam. Szétszedett, majd összepakolt. Most pedig vezet, motivál, én pedig csinálom.Elindulni a saját utadon néha igen nehéz, de abszolút megéri. Sokszor csak egy egészen pici lökés hiányzik. Én sokkal – sokkal többet kaptam, mint amire valaha is gondoltam és ezt neki köszönhetem. Én mindenképp azt mondom  Mártinál a legjobb helyen vagy. Belevágsz? Ez a te életed.

dreamcoaching


Egy váratlan (nem kívánt, ám visszautasíthatatlan) középvezetői kinevezés kapcsán kértem először coaching időpontot Mártitól. Teljesen összezavarodva érkeztem, az érzéseim és a tényszerű gondolataim teljesen összegubancolódtak a fejemben. Szakmám, a szociális munka területén érzelmi krízishelyzetnek nevezzük az ilyen helyzetet, amelyben a személy minden figyelme és erőfeszítése a problémára irányul, amelyet azonban a szokásos problémamegoldó módszereivel megoldani nem képes. Ez annyiban lényeges számomra, hogy tapasztalatból tudom, az ilyen érzelmi krízishelyzet felismeréséhez, és megoldásához fokozott empátia és a hétköznapi segítség módszerein túlmutató módszerek szükségesek. A coaching alkalom segített abban, hogy el tudjam engedni a kimagasló felelősség és a rám váró konfrontációk rémísztő érzését. Segített megtalálni a bizalmat saját személyes képességeimben és szakmai kompetenciáimban. Segített büszkévé válnom a kinevezésre. Első lépésként kibillentett a félelmekből, amelyek bénítóan hatottak rám. Aztán megmutatta, hogy melyek a reális félelmeim, amelyekkel szembe kell majd néznem, és ezzel együtt megmutatta az erőforrásaimat is, amelyek segítenek majd a munkámban. Segített kicsit hátrébb lépnem, és kívülről szemlélnem a helyzetet. A coaching alkalom végén reálissá szelidült félelmekkel, önbizalommal, és az új munkával kapcsolatos várakozással jöttem el, sőt azonnali cselekvésre is ösztönzött: elkezdtem tervezni a leendő munkámat, illetve megfogalmaztam a munkában vezérlő elveimet. A folyamat egészében én voltam a középpontban, Márti kérdéseivel vezetett a saját erőforrásaim és az általam elfogadható megoldások felé. Nagy empátiával, finoman terelt vissza a félelmeimtől az előhívható erőforrásaim felé. Minden megfogalmazott mondatom, amely előre vitt, a sajátom volt, de Márti segítsége nélkül ezeknek az előrevivő gondolatoknak esélyük sem lett volna megszületni a fejemben. Folyamatosan éreztem megtartó figyelmét, finom támogatását. Munkám kapcsán több alkalommal kértem még a segítségét, és így fél év után éppen kezdem úgy érezni, hogy olyan vezetővé váltam, amilyen vezetőt én szeretnék magamnak.

dreamcoaching