CÉLMEGVALÓSÍTÁS VIZUALIZÁCIÓS TÁBLÁVAL

Workshop

Szeretnél egy szuper eszközt a céljaid megvalósításához? Jól jönne egy folyamatos inspiráció, amellyel könnyebben el tudod érni a céljaidat?

 

Vegyél részt egy workshopon, ahol elkészítheted a saját vizualizációs tábládat!

Vizualizációs tábla workshop

Mi a vizualizációs vagy inspirációs tábla?

 

Egy karton vagy tábla, amelyen képekkel, motiváló idézetekkel, szavakkal, kifejezésekkel jeleníted meg az elérni kívánt céljaidat.

6 + 1 indok a vizualizációs tábla mellett: 

 

1. Elgondolkodtat azon, hogy igazából mit is szeretnél.

2. Más perspektívából láthatod a céljaidat, kimozdít a hagyományos gondolkodásból.

3. Segít kilépni a komfort zónádból.

4. Összerendez, kapaszkodót ad és irányt mutat, hogy tudd hova szeretnél eljutni és hol tartasz az úton.

5. Minden nap emlékeztet a céljaidra és inspirál a megvalósításra.

6. Amire fókuszálsz, az megnövekszik az életedben.

 

+ 1. A vizualizáció az egyik legerősebb elmegyakorlat, amit csak csinálhatsz! Egy szuper eszköz a céljaid megvalósításához, önmagad fejlesztéséhez. Kiemelkedő sportolók, olimpiai bajnokok is használják már évtizedek óta, hogy jobb eredményeket érjenek el.

 

Miért érdemes a vizualizációs tábládat egy workshopon elkészítened?

  • mert jó hangulatban és kis csoportban, szakszerű iránymutatás mellett dolgozhatsz, miközben a kreativitásodat is kiélheted!

„… Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy Márti szakértő irányításával, őszinte érdeklődődésével én is ágondolhattam, milyen fontos lépéseket kell megtennem, hogy álmaim megvalósításának útjára lépjek. Minden pillanatatát élveztem annak az alkotó folyamatnak, amiben egymást is segítettük.

Szeretettel ajánlom mindenkinek! Higgyétek el, ez a pár óra igazi ajándék lesz számotokra! Mert megérdemlitek!”  M.Júlia

 

Gyere el egy workshopra, ahol coaching módszerek alkalmazásával megtanulod, hogyan készítsd el az álomtábládat úgy, hogy valóban segítse a céljaid megvalósítását!

 

 

A következő workshopok időpontjai:

2021. november 26. 13.00 – 17.00, vagy
2022. január 14. 13.00 – 17.00

Helyszíne: Kiskunhalas, Szilády Áron u. 4.

A félnapos workshop díja: 8.900,-/fő, amely tartalmazza a munkafüzetet, a kartont és az elkészítéshez szükséges összes egyéb anyagot, valamint a frissítőket.

Jelentkezési határidő: 5 nappal az esemény időpontja előtt. A kiscsoportos workshopra max 4-6 fő jelentkezésére van lehetőség.

Várjuk a jelentkezésedet!

Vizualizációs tábla - workshop regisztráció (ID #1179)