CÉLMEGVALÓSÍTÁS VIZUALIZÁCIÓS TÁBLÁVAL

Workshop

Szeretnél egy szuper eszközt a céljaid megvalósításához? Jól jönne egy folyamatos inspiráció, amellyel könnyebben el tudod érni a céljaidat?

 

Vegyél részt egy kreatív workshopon, ahol megtervezheted a céljaidat és elkészítheted hozzá saját vizualizációs/inspiráló tábládat!

A workshopon átnézzük, hogy mikor jó egy cél és milyen hibákat követünk el a céljaink kitűzése során, amelyek gátolják a megvalósítást.

Tippeket és ötleteket gyűjtünk ahhoz, hogy az új évre kitűzött céljaid a többséggel ellentétben, meg is valósuljanak!

Vizualizációs tábla workshop

Mi a vizualizációs vagy inspirációs tábla?

 

Egy szuper eszköz, amely segít a céljaid megvalósításában. Képekkel, motiváló idézetekkel, szavakkal, kifejezésekkel jelenítheted meg az elérni kívánt céljaidat, és azt ahogyan közben érezni szeretnéd magad.

6 + 1 indok a vizualizációs tábla mellett: 

 

1. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy igazából mit is szeretnének, mert egyszerűen “túlagyalják” a dolgot. A vizualizációs tábla mélyebben segít eljutnod azokhoz a rejtett, belső dolgokhoz, amit igazából szeretnél.

2. Elősegíti a “dobozon kívüli” (out of box) gondolkodást, más perspektívából láthatsz rá a céljaidra, kimozdít a megszokott, berögzült gondolkodásmódból.

3. Segít túljutni a félelmeken, kilépni a komfort zónából.

4. Összerendez, kapaszkodót ad és irányt mutat, hogy mindig tudd hova szeretnél eljutni és hol tartasz az úton.

5. Minden nap emlékeztet a céljaidra és inspirál a megvalósításra.

6. Amire fókuszálsz, az megnövekszik az életedben.

+ 1. A vizualizáció az egyik legerősebb elmegyakorlat, amit csak csinálhatsz! Egy szuper eszköz a céljaid megvalósításához, önmagad fejlesztéséhez. Kiemelkedő sportolók, olimpiai bajnokok is használják már évtizedek óta, hogy jobb eredményeket érjenek el.

Miért érdemes a vizualizációs tábládat egy workshopon elkészítened?

  • mert jó hangulatban és kis csoportban, szakszerű iránymutatás mellett dolgozhatsz, miközben a kreativitásodat is kiélheted,
  •  közben azt is megbeszéljük, hogy mi kell ahhoz, hogy jól tűzd ki a céljaidat,
  • és a legfontosabb, hogyan kerüld el az önszabotáló viselkedést!

„… Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy Márti szakértő irányításával, őszinte érdeklődődésével én is ágondolhattam, milyen fontos lépéseket kell megtennem, hogy álmaim megvalósításának útjára lépjek. Minden pillanatatát élveztem annak az alkotó folyamatnak, amiben egymást is segítettük.

Szeretettel ajánlom mindenkinek! Higgyétek el, ez a pár óra igazi ajándék lesz számotokra! Mert megérdemlitek!”  M.Júlia

Gyere el egy workshopra, ahol coaching módszerek alkalmazásával megtanulod, hogyan készítsd el az álomtábládat úgy, hogy valóban segítse a céljaid megvalósítását!

A következő workshopok  időpontja:

2023. január 21. 10.00 – 17.00

Helyszíne: Kiskunhalas, Csipke Hotel

A workshop díja: 34.900,- Ft/ fő, amely tartalmazza a munkafüzetet, a kartont és az elkészítéshez szükséges összes egyéb anyagot, valamint a frissítőket.

Jelentkezési határidő: 2023. január 15.

A workshopot minimum 6 fő jelentkezése esetén tudjuk megtartani.

Várjuk a jelentkezésedet!

Vizualizációs tábla - workshop regisztráció (ID #1179)