SMALL BUSINESS COACHING

Small business coaching

Volt egy álmod, amit vállalkozóként elkezdtél megvalósítani.

Aztán ahogy telt, múlt az idő, egyre távolabb kerültél attól az életstílustól, életmódtól, amiről valamikor álmodtál.

Kisvállalkozóként millió dologgal foglalkozol. Kezeled a vállalkozásod pénzügyeit, interjúztatod az új alkalmazottakat, marketinggel és reklámmal foglalkozol, de közben a szolgáltatásoddal, termékeddel kapcsolatos fontos feladatok is a te válladat nyomják.

Mindeközben persze ott a párod, a családod, a barátok, a háztartásod, és ők is a te idődre, figyelmedre számítanak.

Tudom, hogy ez óriási terhet ró a válladra, mert vállalkozóként, mindezt én is megéltem. És igen, azt is tudom, hogy nem könnyű ennyi feladattal egyedül megbirkózni.

A legfontosabb kérdés az, hogy hogyan lehet mindezt úgy koordinálni, hogy közben friss, egészséges és jókedvű maradj? A válasz pedig nem más, mint személyes és vállalkozói hatékonyságod fejlesztésével, növelésével.

Csak néhány terület azok közül, amelyek fejlesztése a segítségedre lehet:

  • célok pontosítása – fókuszálás
  • célpiac, ideális vásárló meghatározása
  • hatékony időgazdálkodás
  • kommunikációs készségek fejlesztése
  • vezetői stílusod megtalálása
  • delegálás
  • vállalkozói gondolkodásmód elsajátítása
  • offline – online marketing stratégia kialakítása
  • asszertivitás

Sokszor minderre nincs is szükség, mert már egyetlen beszélgetés is segíthet egy olyan valakivel, akinek a vállalkozói tapasztalatait, rálátását hasznosítani tudod. Aki kívülről látja azt, amiben te nap, mint nap benne vagy. Aki megérti, hogy milyen terhek nyomják a válladat. Egy közös ötletelés, pár kérdés jókor, jó helyen óriási előrelépés lehet a továbblépésben, fejlődésben.

Hogyan tudunk együtt dolgozni?

Már előre tájékozódom a vállalkozásodról, és a találkozásaink alkalmával folyamatosan cserélni fogom a kalapjaimat, attól függően, hogy mikor mire lesz szükséged. Egyszer a coach kalap lesz a fejemen és kérdésekkel segítelek az elakadásod kezelésében, fejlődésedben, máskor pedig tapasztalt vállalkozó társadként mentorod, tanácsadód leszek.

Találkozatunk heti rendszerességgel, vagy eljöhetsz egy VIP napra hozzám, a célodtól, terveidtől függően.

 

Mielőtt elköteleződnél, nézd meg, próbáld ki élőben is mindez hogyan működik! Jelentkezz egy első beszélgetésre az alábbi űrlap segítségével.