START-UP BUSINESS COACHING ÉS MENTORING

Start-Up Business Coaching és Mentoring

Van egy vállalkozói álmod, egy elképzelésed arról, milyen is lenne az az életstílus, az a munka, amiben igazán ki tudnál teljesedni?

És úgy döntöttél, hogy nem csak álmodozol, hanem szeretnéd meg is valósítani?

Lehet, hogy még csak most végezted el az egyetemet és a „szabadságot” választod, vagy a „biztos” munkádat adod fel az álmodért, a függetlenségedért és az önállóságodért.

Esetleg egy megszűnt munkahely, vagy egy megváltozott életkörülmény, gyerekek érkezése a családba, áll a vállalkozásod indításának hátterében.

Bármi is legyen az indítékod, amiért a vállalkozói lét mellett döntöttél, mindenképpen jól jön a segítség az induláskor.

Fordulhatsz azonnal tanácsadókhoz, de ha még csak kavarog a sok jó ötlet a fejedben, és abban sem vagy biztos, hogy mi az, amivel igazán foglalkozni szeretnél, akkor a cél pontosítása kell, hogy legyen az első lépésed.

Valószínűleg tele vagy ilyen és hasonló kérdésekkel: 

  • Kihez forduljak?
  • Hogyan induljak el?
  • Mire lesz szükségem az induláshoz?
  • Mivel fog ez járni?

Ha él benned a szabadság, függetlenség, és önállóság utáni vágy és van egy álmod, egy olyan szuper ötleted, amellyel vállalkozást indítanál, coachod és mentorodként segítek neked az elindulásban, a vállalkozásod megalapozásában.

A SIKER TITKA, HOGY EL KELL INDULNI A FELÉ VEZETŐ ÚTON

Milyen formában tudunk együtt dolgozni?

 

.