ÚT A LEGJOBB ÖNMAGAD FELÉ

Szeretnéd fejleszteni a vállalkozásodat, de sokszor úgy érzed,
mintha egy mókuskerékben lennél és nem látod a kiutat?

Sűrűn érzed azt, hogy a hullámok összecsapnak a fejed felett, nincs időd önmagadra és a dolgokra amelyeket szeretsz?

Gyakran vagy motiválatlan,
enervált akkor is ha kipihened magad?

Ha csak egy kérdésre is igennel válaszoltál, jó úton haladsz a kiégés felé.
A túlzott stressz, időhiány és a kevés pozitív visszajelzés egyenes út a kiégéshez, amit sokkal egyszerűbb megelőzni, mint kezelni.

Vállalkozásod fejlesztéséhez, a megfelelő döntések meghozatalához, az ügyfelekkel és kollégákkal történő hatékony kommunikációhoz, sőt még a vállalkozás brandingjéhez is elengedhetetlen önmagad fejlesztése. Vállalkozóként a siker kulcsa az éltehosszig tartó tanulásban, ezen belül is önmagunk és munkatársaink jobb megismerésében, új ismeretek elsajátításában rejlik. 

Hat alkalmas, kiscsoportos tréningsorozatunkon, amelyet kifejezetten vállalkozók számára szervezünk, jobban megismered önmagad, megtanulod még eredményesebben beosztani saját és munkatársaid idejét, valamint olyan hatékonyságnövelő technikákra teszel szert, amelyek segítségével szárnyakra kaphatsz te és a vállalkozásod is.

Mire számíthatsz, ha részt veszel az “Út a legjobb önmagadhoz” tréningen?

 • magasabb szintű önismeretre, szemlélet váltásra
 • értékrended, céljaid és küldetésed megújítására, pontosítására, ami elengedhetetlen a vállalkozásod sikeréhez
 • azonnal használható, gyakorlatias tudásra, ami segíteni fog abban, hogy a magánéletedben és a munkádban is magabiztosabb és eredményesebb légy,
 • kis létszámú csoportra,
 • érdekes feladatokra, kérdőívekre, “játékokra”,
 • színes munkafüzetre minden témához,
 • csak a legszükségesebb elméletre és rengeteg saját élményű gyakorlatra a tréning és a coaching módszertanával,
 • egy zárt facebook csoportra,
 • otthoni gyakorlási lehetőségre,
 • a kis csapat mesterelme csoportként is működik, így több másik vállalkozó is segít neked a céljaid elérésében és a fejlődésben.

A három hónapos tréning hat, egyenként négy órás tréningnapból áll, az alábbi témákkal:

 1. Vállalkozói önismeret és célmeghatározás

A GPS is csak akkor vezet el bennünket a megfelelő helyre, ha tudjuk, honnét indulunk és hová szeretnénk eljutni. Megnézzük, hogy melyek az életednek azok a területei, amelyek fejlesztése elősegíti a szintlépést, és közben három szuper önismereti eszközzel is megismerkedsz a gyakorlatban.

A különböző szerepeid összehangolásához, a szerepkonfliktusok elkerüléséhez is támpontokat kapsz.

2. Eredményes kommunikáció

A vállalkozó legerősebb „fegyvere” a kommunikáció. Megismered a saját kommunikációs stílusodat és megtanulod, hogyan tudsz fortélyok és mások elnyomása nélkül eredményesen, asszertíven kommunikálni. A kommunikáció fejlesztése nem csak ennek az egy napnak, hanem a tanfolyam teljes programjának is célja.

3) Hatékonyságnövelés

Te mivel korlátozod a saját sikeredet?

Ennek a napnak a célja, hogy megismered a korlátozó hiedelmeidet, ‘drivereidet’, és olyan egyszerűen alkalmazható technikákra tegyél szert, amelyek növelhetik a saját és a csapatod hatékonyságát, legyen döntési helyzetekről, új ötletekről vagy egy csapat együttműködéséről szó.

4) Motiváció és értékrend

A vállalkozói eredményesség egyik alapköve az hogy minden körülmény között motiváltak legyünk és az ügyfeleinket, alkalmazottainkat is motiválni tudjuk. Mi szükséges ehhez?

Megismerkedsz a különböző motivációs elméletekkel, és azok alkalmazási lehetőségeivel, amelyek segítségedre lesznek önmagad és mások motiválásában, miközben felülvizsgáljuk a vállalkozásod értékrendjét és küldetését is.

5) Önszervezés és időgazdálkodás

Mit tennél, ha minden nap felszabadulna egy órád? Ha kevésbé stresszelne a sok feladatod fejben tartása, az hogy semmire sem jut elegendő időd és figyelmed?

Amiből minden vállalkozónak kevés van az az idő. Ezen a napon olyan technikákat fogunk elsajátítani, amelyek a segítségedre lesznek, hogy hatékonyabban tud szervezni a mindennapjaidat és jobban be tudd osztani a saját és alkalmazottaid idejét. Mindezek segítségével olyan plusz időre tehetsz szert, amit saját magadra, a családodra vagy a vállalkozásod fejlesztésére tudsz fordítani.

Megismered a legnagyobb erőforrásaidat és a fejlesztésre váró területeid is.

6) A megfelelő vállalkozói hozzáállás kialakítása

A tréning záró napjára olyan módszerekkel készülök, amelyek a segítségedre lesznek a kiégés elleni védekezésben, a rezilienciád növelésében, és azt is megtanulod, hogyan teheted a stresszt a barátoddá.

A következő csoport tervezett kezdési időpontja:

2023. január második fele

6 alkalom, csütörtökönként 8.30 – 13.00

A tréning helyszíne:

Kiskunhalas, Szilády Áron u. 4. (Kids Club Iroda)

Az ‘Út a legjobb önmagadhoz’ tanfolyam díja:

A tanfolyam díja 135.000,- forint, amely magában foglalja a frissítők, kérdőívek, munkafüzetek díját is. A díj fizethető jelentkezéskor egy összegben kedvezményesen, vagy három egyenlő 45.000 forintos részletben.

“Önismeret gyorsítósávon” csomag:

A tréning + három, 90 perces, személyes coaching alkalom: 190.000,- forint.

A tréningen minimum négy és maximum 12 fő vehet részt. Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével és a díj befizetésével lehet.

Szabad helyek esetén, lehetőség van külön egy-egy alkalmon is részt venni,
amelynek díja: 29.000,- forint/alkalom.

Érdekel a tanfolyam, de nem vagy biztos abban, hogy neked szól?
Vegyél részt egy ingyenes konzultáción!

Vegyél részt egy ingyenes, fél órás konzultáción, amely a segítségedre lesz abban, hogy el tudd dönteni valóban ez a tanfolyam lesz-e az, amelyre szükséged van önmagad és a vállalkozásod fejlesztéséhez. Időpontegyeztetéshez, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot telefonon vagy az alábbi űrlap kitöltésével (kérlek a telefonszámodat is add meg az üzenetben).